Noniin eli kuulkaas nyt pikku leivos tuutikit. Vaikka otsikko on mitä on niin täällä ei mitään vitun - "onnistuin tekemään sapuskaa" kuvia ole. Ei ole tarkoitus avautua mutta pitkän aikaa on tehnyt mieli sanoa jollekkin että mitä vitun päivityksiä ne on kun pistää jonkun piirakan kuvan tänne esille. Ja sitten vittua hoetaan tässä blogissa joo, mutta niin on tarkoituskin sitä hokea täällä ja olla sitten kunnolla elävässä elämässä. Eli sanottava sanomani on että pistä nyt jotain mielenkiintoa siihen blogiin herraisä. Partapapalle terkkuja tässä vaiheessa, niissä kirjoituksissa sanottava sanotaan niin kuin se on ja käytetään sellaista tekstiä että mielenkiinto pysyy yllä!

Mutta asiasta tonnikalaan. Sitä tuli äsken tehtyä. Makarooni oli kyllä loppu. Korvasin katkaistulla spagetilla ja niin kuin ammattikokit sanovat telkussa niin hyvää tuli! Siis onko mitään muuta ammattiryhmää missä omaa kädentaitoaan kehutaan niin että saatana, koitappa tehdä parempia silakkapihvejä! NIIN ETTÄ KYLLÄ MAISTUU SPAGETTITONNIKALA VITTU HYVÄLLE!

Ei avauduta - sanottiin intissä, mutta ei olla siellä enään joten siinä oli. Jatkan tässä nyt itse kirjoitelman tekemistä, soronoo!