Päivä alkoi ehkä Suomen parhaalla aamuohjelmalla, Radio suomipopin aamulypsyllä. Ensimmäisen kerran huomasin ohjelman 09 helmikuussa kun aloitettiin raksa hommat ukon kanssa. Siellä sitä tuli huudatettua 400 neliön rivarin saneeraushommissa, ja kuuntelu jatkuu vieläkin. Hyvän radio ohjelman tunnistaa juuri siitä että se saa mielen liikkeelle ja vireystila nousee jos omat ajatukset tuntuvat tökkivän. Eli aina aamuisin. Ja siinä aamulypsy onnistuu.

Mutta siihen se aamu sitten jäikin. Vittu kun ihminen ei tajua syödä aamusti mitään ja vielä kun on niin nuuka ettei osta kaupasta mitään ylimääräistä ruokaa että varmasti on energiat lattiassa eli ei siellä kapillaarikaapissa mitään ruokaa olisi ollutkaan. Nyt illalla sentään hain parit atrian pizzat, maidon, sekä kaksi tonnikalapurkkia. Eli kahden ellei kolmen päivän ruoat. Ja minähän saatana säästän opiskelu aikanakin. Perkele. Terveisiä Virkkuselle.

Illalla jatkoin satunnaista espanjan opiskeluani eli estudiar espana. Nauhoitin kappaleen sanat koneelle mikin kanssa ja pistin media playerillä pyörimään. Aloitin lenkin juoksemisen yksiö asunnossani eli juoksin niin sanotusti tyhjää paikallani samalla kerraten katalooniaa. Pitäisi hommata metrimittari niin saisi tietää kuinka pitkää lenkkiä tulee vedettyä paikoillaan. Tai tietäisi edes nostattaako lattiaan kuopan kuluttaminen kuntoa. No vähän kehnosti siinä tulee espanjaa opittua mutta hyödyllisempää se kuitenkin on kuin jättää vallan kuuntelematta. 

Seuraavaksi syön tonnikalamakarooniketsuppiherkkua, kunhan olen ensin tiskannut. Hasta manana!